Khloe Kardashian haluaa perheen – varoo poikaystävän painostamista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian rakentaa omaa imperiumiansa yritystoiminallaan, joka kattaa tällä hetkellä Revenge Body -televisiosarjan, oman Good American -denimvaatemalliston ja hänen sosiaalisen median yhteistyökuvionsa. Kardashinilla on kuitenkin myös äidillinen puoli, jota hän haluaisi alkaa vähitellen toteuttamaan saamalla omia lapsia.

32-vuotias Khloe Kardashian on kertonut Evening Standard -lehden haastattelussa, että hän haluaisi perustaa perheen hänen uuden rakkaansa Tristan Thompsonin kanssa. Nainen ei kuitenkaan halua painostaa 25-vuotiasta koripalloilijamiestään mihinkään mihin hän ei ole vielä valmis.

Khloe Kardashian kertoi, että hän ja Tristan Thompson ovat jo keskustelleet yhdessä perheen perustamisesta. Thompson onkin itseasiassa jo isä, minkä vuoksi nainen on varma siitä, että hänestä tulisi valtavan hyvä isä myös heidän yhteisille lapsilleen. Kardashian kertoi myös sen, että mikäli Thompson nyt kosisi häntä, hän vastaisi miehelle myöntävästi.