Kourtneyn siskokset juhlivat – toinen jätti rintaliivit kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parisuhteensa myrkyisten käänteiden johdosta viime viikkoina otsikoissa ollut Kourtney Kardashian ikuistettiin eilen juhlimassa yhdessä Kim-siskonsa kanssa. Julkkistähdet olivat kunnioittamassa läsnäolollaan The Promise -elokuvan ensi-iltajuhlia.

TCL Chinese Theatre IMAX -elokuvateatterissa järjestetyissä juhlissa Kim Kardashian oli pukeutunut peittävästi tyköistuvaan iltapukuun, mutta Kourney sen sijaan oli jättänyt rintaliivit ja paidan kokonaan pukematta.

Kourtney Kardashianin ex-mies Scott Disick muutti taannoin takaisin perheen kotiin, mutta samaan aikaan Kourtney ryhtyi seurustelemaan nuoren miesmalli Younes Bendjiman kanssa. Heti sen jälkeen Disick kuvattiin läheisissä tunnelmissa kahden eri mallikaunottaren kanssa. Molemmilla siis riittää vientiä.

Splash
Splash
Splash