Juova kissa villitsee verkossa – asento ainakin kohdallaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissat tarvitsevat päivittäin puhdasta ja raikasta vettä. Osa mirreistä on oppinut nauttimaan vettä suoraan hanasta lipomalla. Erään kissan tyyli naurattaa, sillä se on löytänyt takajaloilleen paikat kylpyhuoneen allaskaapin ovista.

Happy Time Daily on julkaissut videon, jolla nähdään erikoisessa asennossa vettä juova kissa. Kissan notkeus pääsee kunniaan, kun se nautiskelee raikasta vettä kylpyhuoneen hanasta jalat leveässä haara-asennossa. Samaan aikaan se kurottautuu hanaa kohti etutassujensa varassa – niitä kuitenkaan kastelematta.

Kissat eivät tunne janoa. Ne saavat elimistöönsä nestettä pehmeästä ravinnosta, mutta pelkästään kuivamuonalla ruokitulla kissalla tulee aina olla puhdasta vettä saatavilla. Kissoille ei kannata myöskään antaa tavallista maitoa juotavaksi, sillä laktoosi ei sovellu niiden vatsalle. Kissoille on myydään vähälaktoositonta maitoa.

LOL. Resourceful.

Publié par Happy Time Daily sur samedi 8 avril 2017