Khloe Kardashianin kuva ihmetyttää – kasvot photoshopilla?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin siskokset tienaavat suuria summia tekemillään sosiaalisen median julkaisuilla, joissa he mainostavat ja kehuvat erilaisia tuotteita. Monet tuotteet liittyvät laihduttamiseen, vartaloa muokkaaviin korsetteihin ja tällä kertaa FabFitFun-jäsenyyteen.

FabFitFun-laatikon tilaajat saavat joka kuukausi postissa laatikon, joka sisältää kauneuteen ja terveyteen liittyviä yllätystuotteita. Khloe Kardashian julkaisemassa kuvassa nainen pitää laatikkoa sylissään ja kertoo kuvatekstissä olevansa todella innoissaan laatikon sisällöstä. Fanit eivät kuitenkaan ole huomioineet laatikkoa vaan sen, että nainen näyttää kuvassa erilaiselta.

Khloe Kardashian näyttää kasvoiltaan hyvin erilaiselta kuvassa, jonka moni arveleekin olevan photoshopin ansiota. Nainen näyttää vieraalta ja siltä, että hänen kasvoihinsa olisi tehty paljon pieniä muutoksia. Fanit ovat epäilleet, että kuvassa Khloen kasvoja on hoikistettu ja leukaa pidennetty, mikä on saanut hampaatkin näyttämään pidemmiltä.