Seurapiirien seksipommi kuvattiin rannalla – bikinit paljastivat liikaakin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Chris Brown seurusteli aikoinaan jonkin aikaa mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa. Nainen ryhtyi eron jälkeen seurustelemaan näyttävän miesmallin kanssa, mistä Brown raivostui julkisesti. Sittemmin kohu suhteen ympärillä on laantunut, mutta Karrueche on jäänyt julkisuuteen.

Nyt Karrueche Tran on ikuistettu Miami Bechilla rannalla, jossa hän keikisteli beigeissä bikineissä. Neitokaisen brasilialaisen vahauksen tulos on kiinnittänyt huomiota, kun bikinit eivät tällä kertaa sitä kovin tehokkaasti peittäneet.

Karrueche Tran kiinnitettiin aiemmin tänä vuonna ensimmäiseen elokuvarooliinsa Dinner with the Stankershets -komediaelokuvaan. Elokuvan naispääosaa esittävä Tran joutui heti ensitöikseen tekemään elokuvaan sänkykohtauksen. Elokuvassa nähdään myös Chantel Jeffries.

Splash
Splash
Splash
Splash