Euroopasta Australiaan ilman välilaskuja – 17 tunnin lentomatka!

Matkailu · Terhi Piiroinen

Airbus ja Boeing ovat tuomassa markkinoille lentokoneita, jotka pystyvät matkustamaan ennennäkemättömän pitkiä matkoja. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että Euroopasta voi tulevaisuudessa matkustaa Australiaan ilman välilaskuja.

Australialaisen lentoyhtiö Qantasin ensimmäinen Kangaroo Route -reitti Lontoosta Australiaan kesti neljä päivää ja siinä oli seitsemän välilaskua vuonna 1947. Ensi vuonna saman matkan voi taittaa 17 tunnissa, kun lentoyhtiö aloittaa suorat lennot Lontoon ja Perthin välillä.

Daily Mailin mukaan lentoyhtiö lupailee, että uusien lentokonemallien myötä ihmiset voivat pian matkustaa Australiaan Euroopasta aiempaa helpommin. Qantasista tiedotetaan, että yhtiö aloittaa suorat lennot Lontoon ja Sydneyn sekä Lontoon ja Melbournen välillä seuraavan viiden vuoden aikana.

A brand new week is on arrival. Happy Monday! #regram: @lush_aviation

A post shared by Qantas (@qantas) on