Ilmapallo puhkaistiin veden alla – upea näky hidastettuna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hidastettu kuva voi paljastaa normaalisti arkipäiväisistä asioista aivan uudenlaisia puolia. Tästä todisteena toimivat lukuisat tehokkailla kameroilla ikuistetut ja hidastettuna esitetyt Youtube-videot.

Youtube-kanava Warped Perceptionin videolla seurataan ilmapallon puhkeamista veden alla. Tilanne kuvattiin Phantom Flex 4K -erikoiskameralla 36 tuhannen kuvan sekuntinopeudella.

Koko tilanne kestäisi noraalisti vain noin sekunin kymmenesosan verran, mutta hidastetun kuvan ansiosta puhkaiseminen pääsee oikeuksiin koko komeudessaan. Upeaa näkyä voisi kuvailla miltei hypnoottiseksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat