Khloe Kardashian tihkuu seksiä – alusvaatteet paljastuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miljoonat nuoret naiset seuraavat Kardashianien siskosten tyyliä ja pukeutumista, ja ottavat siitä mallia myös omaan tyyliinsä. Nyt seuraava nouseva trendi näyttäisi olevan se, että asu kootaan pelkistä alusvaatteilta näyttävistä vaatekappaleista.

Kim Kardashian nähtiin juuri valkoisessa asussa, joka muistutti alusvaatteita ja korosti naisen tiimalasivartaloa. Nyt myös hänen siskonsa Khloe Kardashian on nähty samanlaisessa tyylissä, jossa seksikkään punainen mekko näyttää kuin aamutakilta.

Khloe Kardashian julkaisi itsestään kuvan, jossa hänellä on hyvin seksikäs ja paljastava punainen asu. Aamutakkihenkisen kietaisumekon alta pilkistää punainen pitsialushame, ja mekon hyvin avara kaula-aukko paljastaa myös naisen samaa punaisen sävyä olevat pitsiset rintaliivit.

❤️❤️❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on