Khloe puolusti siskonsa somemyrskyä: ”Paras vartalo ikinä”

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian aiheutti sosiaalisessa mediassa juuri kunnon myrskyn kertomalla, että flunssa on paras laihdutuskeino. Nainen kertoi tulleensa flunssaan sopivasti juuri ennen Met Gala -juhlagaalaa, ja onnistui sairastelun myötä karistamaan vyötäröltään vielä ylimääräiset kolme kiloa.

Monet antoivat Twitterissä naisen kuulla kunniansa hänen antaman laihdutusniksin myötä. Nyt pikkusisko Khloe on alkanut puolustamaan Kimiä omalla Instagram-kanavallaan julkaisemalla kuvia siskosta ja ylistämällä hänen hoikistunutta vartaloaan, jonka nainen on sanojensa mukaan saanut flunssan ansiosta näin hyvään kuntoon.

Khloe Kardashian julkaisi Kim Kardashianista kuvakollaasin, jossa naisen kapea vyötärö on pääosassa. Kuvan yhteydessä Khloe ylisti siskonsa vartaloa ja kertoi hänen toimivan parhaana kuntoilumotivaationa. Khloe kertoi hänen siskonsa näyttävän uskomattoman hyvältä ja omistavansa parhaan vartalon.