Ihmisbarbiet lisääntyvät – jälleen yksi muuttanut itsensä nukeksi

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuteen on viime aikoina noussut todella räikeitä tapauksia, joissa ulkonäköönsä tyytymättömät ihmiset ovat maksaneet kauneuskirurgeille maltaita siitä, että kirurgit ovat muokanneet heistä nuken näköisiä. Ihmis-Keniksi ja -Barbieksi nimettyjen joukkoon on jälleen lisätty yksi nainen.

30-vuotias Los Angelesissa asuva Ophelia Vanity halusi näyttää Barbie-nukelta, minkä vuoksi hän hakeutui kauneuskirurgien vastaanotolle. Nainen on tähän päivään mennessä käyttänyt leikkauksiinsa yhteensä noin 35.000 dollaria.

Seuraavassa suunnitteilla olevassa leikkauksessa naiselta tullaan poistamaan kylkiluita, että hän saa vyötäröstään nukkemaisen kapean. Ophelian muutos on ollut todella suuri, koska aiemmin hän piti itseään goottina ja rakasti huulilävistyksiään ja mustia pitkiä hiuksiaan.