Kun nainen tilaa tämän drinkin, baarimikko tietää hänen olevan pulassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tinderin ja muiden nettideittailujen aikakaudella on yhä helpompi päätyä treffeille kahden kesken sellaisen ihmisen kanssa, josta haluaisi nopeasti eroon. Aina se ei ole mahdollista, ja joskus nainen voi tuntea olonsa jopa niin ahdistuneeksi, ettei hän uskalla antaa miehelle heti rukkasia.

Muutamat baarit ympäri maailmaa ovat viime aikoina ottaneet käyttöönsä keinoja, joilla nainen voi välittää henkilökunnalle vaivihkaa viestin siitä, että haluaa apua tilanteesta ja ravintolasta poistumiseen. Eräässä baarissa Angelaa kysymällä henkilökunta tietää mistä on kyse.

Floridan St. Petersburgissa sijaitsevassa toisessa baarissa nainen saatetaan henkilökunnan toimesta ulos ja tarvittaessa aina autolle tai muulle kulkupelille saakka, jos nainen tilaa Angel-drinkin. Nainen voi halutessaan saada paikalle myös Uberin, taksin tai poliisin.

Näistä keinoista kerrotaan usein naisten vessassa, josta ne eivät kovin nopeasti kantaudu miesten tietoisuuteen. Mikäli Suomessa on käytössä samanlaisia keinoja, emme voisi niistä kuitenkaan uutisoida. Staran toimitus toivoo, ettei näitä keinoja myöskään paljastettaisi artikkelin kommenteissa. Kiitos.