Realityhottis tyrmäävissä rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja viime aikoina hän on ryhtynyt tekemään itsestään julkkista myös muualla.

Nyt Kimberley Garner nähdään poseeraamassa Los Angelesin liepeillä Malibun rannalla itse tulevan mallistonsa mainoskuvissa, ja niiden perusteella neitokainen ei tarvitsekaan muita malleja. Realitykaunotar on nimittäin kuin luotu poseeraamaan bikini- ja alusvaatekuvissa.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash