Kanye West suuttui Kim Kardashianin aidoista bikinikuvista – heikensi pariskunnan brändiä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna Kim Kardashian kohahdutti Met Gala -tapahtuman punaisella matolla miehensä Kanye Westin kanssa futuristisella tyylillä. Hopeat asut, naisen vaaleaksi värjätyt kulmakarvat ja Kanye Westin vaaleansiniset piilolinssit todella herättivät huomiota ja tekivät mieleenpainuvan vaikutuksen. Tänä vuonna huomiota herätti Kanye Westin puuttuminen gaalasta.

Muotisuunnittelijana Kanye Westiä odotettiin muotiin keskittyvään Met Gala -juhlaan. Kim Kardashian saapui punaiselle matolle kuitenkin yksin upean pelkistetyssä valkoisessa asussa, joka oli Vivienne Westwoodin käsialaa. People Magazine -lehden mukaan mies halusi jäädä juhlasta pois ollakseen vain kotona vapaalla, mutta miehen on kerrottu olleen myös tuohtunut vaimonsa käsittelemättömien bikinikuvien leviämisestä.

Kanye West on Daily Mail -lehden mukaan ollut tuohtunut siitä, että hänen vaimostaan on levitelty mediassa paparazzien ottamia käsittelemättömiä bikinikuvia. Miehen mukaan heidän uskottavuutensa on kärsinyt ja heidän brändinsä muotimaailmassa heikentynyt kuvien myötä.