Pomot olivat päivän poissa – toimistoon ilmestyi valtava autorata

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autojen varaosiin erikoistuneen SGS Engineering -yhtiön työntekijät päättivät piristää toimistoaan heidän pomojensa oltua poissa paikalta. Koska autourheilu on monien yhtiön insinöörien intohimo, päättivät he rakentaa toimistoon autoradan.

Operaation alkuun työntekijät mittasivat konttorinsa tilan suuruuden, ja alkoivat suunnittelemaan sen halki rataa. Tarkoituksena oli, että rata kulkisi työpöytien päältä, tietokoneiden, puhelinten, muistioiden ja muiden toimistotarvikkeiden ohi.

Ei aikaakaan, kun tavanomainen konttori oli muuttunut valtavan kokoiseksi kilpa-ajoradaksi. Hauskan tempauksen lopputulokseen päästään tutustumaan SGS Engineeringin Youtubessa julkaisemalla videolla. Valitettavasti siitä ei käy ilmi, mitä mieltä pomot olivat toimistoon ilmestyneestä autoradasta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.