Räppärin luksuelämä paljastui kulissiksi – nyt sille nauraa koko internet!

Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Bow Wow -artistinimellään tunnettu räppäri ja televisiojuontaja Shad Moss ilmoitti taannoin jäävänsä eläkkeelle artistiuraltaan. Sittemmin keikat ovat kuitenkin jatkuneet, ja nyt hän on joutunut nolon somekohun keskiöön julkaistuaan Twitterissä valokuvan luksuselämästään.

Räppäri julkaisi kuvan, jossa hän näytti saapuneen seurueineen Mercedes-Benz -autoilla tyylikkäästi yksityissuihkarin vierelle. Hän antoi päivityksellään kuvan, että olisi nousemassa yksityiskoneeseen ja lentääkseen New yorkiin lehdistötilaisuuteen.

– Travel day. NYC press run for Growing Up Hip Hop. Lets gooo. I promise to bring yall the hottest show EVER. May 25th on @wetv, Bow Wow kirjoitti.

Pian tämän jälkeen tarkkasilmäinen lentomatkustaja huomasi, että kovasti räppärin näköinen mies istui tavallisella reittilennolla kohti New Yorkia. Silminnäkijä julkaisi verkossa kuvan havainnostaan, ja rysän päältä kiinni jäänyt räppäri on siitä saakka ollut sosiaalisessa mediassa naurunalaisena. Tapauksesta on julkaistu myös lukuisia hauskoja meemikuvia #bowwowchallenge -hastagilla, jota on käytetty jo 16.000 kertaa Instagramissa.

https://twitter.com/Al_Khee/status/861986390724284417/photo/1

Im weak 😂😂😂😂😂😂 #bowwowchallenge

A post shared by C-NYCE (@cnyceworldwide) on

Aiemmin Bow Wow kertoi, ettei aio jatkaa musiikkiuraansa enää kolmekymppisenä, koska koki saavuttaneensa musiikin suhteen kaiken minkä oli halunnut. Artisti teki musiikilla itselleen 20 miljoonan dollarin omaisuuden ja on sitä mieltä, että se riittää hänelle. Bow Wow kertoi haluavansa palata television sekä näyttelemisen pariin.