Lapset paljastivat äitienpäivän kunniaksi – äitien hauskimmat kommentit!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 14. toukokuuta. Äitienpäivän kunniaksi keskusteluohjelman juontaja Jimmy Fallon pyysi hänen yleisöään ja kotona ohjelmaa katsovia twiittaamaan aihetunnisteella #MomQuotes ja paljastamaan kaikki äitien noloimmat ja hauskimmat kommentit.

Äidit eivät välttämättä osaa aina pysyä lastensa perässä kaikissa mahdollisissa uusissa asioissa, minkä vuoksi monet kommellukset ovatkin sattuneet niin, että äidit ovat vahingossa keksineet omia termejään eri asioille. Eräs äiti oli esimerkiksi nimittänyt seitsemänvuotiaan poikansa GameBoy-konsolia Playboy-nimellä eikä nähnyt asiassa mitään hauskaa.

Monet äitien sanomat kommentit ovat saaneet koomisen käänteen myös siksi, että niiden myötä on käynyt ilmi, että äidit eivät ole lainkaan perillä esimerkiksi tietokoneista tai sosiaalisen median sovellusten käyttämisestä. Äidit ovat aina suloisia ja hauskoja omassa epätietoisuudessaan, minkä vuoksi Fallonin keksimä tempaus olikin hyvin hauska.