Sinkut elävät muita terveellisemmin – syy paljastui

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa yli puolet ihmisistä elää tällä hetkellä sinkkuna. CSmonitor.com-sivuston antamien tilastojen mukaan tämä luku oli vielä 1970-luvulla 37,4 prosenttia. Parisuhteessa elämisessä on puolensa, mutta sinkkuna ihminen saattaa kuitenkin elää hieman terveellisemmin.

Elite Daily -sivusto on kertonut videolla syitä siihen minkä vuoksi sinkut elävät terveellisemmin. Sinkuilla on parempi sosiaalinen verkosto, koska he pitävät enemmän huolta omista ystävyys- ja perhesuhteistaan. Sinkuilla on myös vakaampi tunne-elämä eivätkä he koe niin paljon stressiä kuin parisuhteessa elävät.

Sinkut pitävät itsestään parempaa huolta ja ovat fyysisesti paremmassa kunnossa kuin parisuhteessa elävät. Yksin elävät ovat myös tyytyväisempiä yleisesti omaan työhönsä ja harrastuksiinsa. He panostavat siihen, että elämänlaatu on paremmin kohdillaan jokaisella elämän osa-alueella toisin kuin pariskunnat, jotka voivat tyytyä jo pelkästään siihen, että pelkkä rakkauselämä kukoistaa.