Pikkupoika otti kuvan lentokoneen ikkunasta – uskomaton yksityiskohta mukana

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teksasin Alvinissa asuva perheenäiti Kerri Frey Liles oli eräänä päivänä käynyt puhelimensa kuvia läpi. Puhelimesta löytyy aina mielenkiintoisia kuvia, koska perheen nuorin poika Aasher kuvailee sillä mielellään. Eräs kuva kuitenkin pysäytti äidin, koska siinä näytti olevan pojan suojelusenkeli.

Kuva oli otettu lentokoneen ikkunasta kun perhe oli ollut matkalla Washingtonista Houstoniin. Kerri oli ollut poistamassa puhelimesta tilaa vieviä valokuvia, kun hän oli nähnyt tämän kyseisen kuvan. Kuva näytti siltä kuin siinä olisi enkeli, joka siunaa lentokonetta.

Lilesin perheen seitsemänvuotiaalla pojalla Aasherilla on Downin sondrooma. Valokuvauksesta innostunut poika oli halunnut kuvata lentokoneen ikkunasta pilviä. Pilvimuodostelma voi olla pelkkää sattumaa, mutta kuvassa valkoinen hahmo näyttää aivan ihmisen hahmolta, joka rukoilisi lentokoneen puolesta.

Public Shareable post. Yesterday we were flying back to Houston from Washington and my 7 year old, who's recently…

Publié par Kerri Frey Liles sur lundi 15 mai 2017

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Publié par Kerri Frey Liles sur mercredi 17 mai 2017