Mamma Mia! -elokuva saa jatko-osan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättisuosioon vuonna 2008 noussut Mamma Mia! -musikaalielokuva on saamassa jatkoa. Deadline-elokuvalehden mukaan sen jatko-osa Mamma Mia: Here We Go Again! tulee saamaan ensi-iltansa 10 vuotta ensimmäisen jälkeen, eli jatko-osa nähdään valkokankailla jo ensi vuonna.

Elokuvalehden tietojen mukaan jatko-osassa tullaan kuulemaan runsaasti kappaleita, jotka eivät olleet lainkaan mukana ensimmäisessä elokuvassa. Uuden elokuvan käsikirjoituksen tekee Ol Parker ja tuottajina toimivat muun muassa ABBA-yhtyeen Benny Andersson ja Björn Ulvaeus.

Ensimmäistä elokuvaa tähdittivät muun muassa Meryl Streep, Pierce Brosnan ja Amanda Seyfried. Se ei ollut arvostelumenestys, mutta lippuluukuilla elokuva oli jättihitti. Se tuotti 114 miljoonaa dollaria. Jatko-osa saa ensi-iltansa 20. heinäkuuta 2018.