Muistatko supersuositun nettimeemin? Tältä sen tyttö näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme vuonna 2013 sisaruksista, jotka saivat yllättäen kuulla pääsevänsä Disneylandiin, kun perhe oli jo matkalla sinne. Isosisko Lily purskahti liikutuksesta itkuun, mutta pikkusisko Chloe otti asian rauhallisemmin.

Sittemmin videosta ja erityisesti pikkusiskosta tuli valtava nettihitti ja tuhansien meemikuvien tähti. Alkuperäinen kotivideo on katsottu yli 15 miljoonaa kertaa ja muut versiot mukaanlukien määrä lienee noin 40 miljoonassa.

Perheen äiti perusti siskoksille oman Instagram-tilin, joka sekin on saanut jo valtavan suosion lähes puolella miljoonalla seuraajallaan. Samalla meemikuvan joskus nähneet pääsevät kurkistamaan perheen ja Chloen elämään ja näkemään miltä internetin meemikuvien nuori tähti näyttää nykyisin.

✌🏻#Chloe

A post shared by Katie, Lily, Chloe 🙋🏼👩🏼👧🏼 (@lilyandchloeofficial) on

Puppy cuddles! . . . #chloe #luca #lucaskywalker #cuddles #puppylove

A post shared by Katie, Lily, Chloe 🙋🏼👩🏼👧🏼 (@lilyandchloeofficial) on

My little unicorn 🦄 lover!#Chloe #happygirl #unicorn

A post shared by Katie, Lily, Chloe 🙋🏼👩🏼👧🏼 (@lilyandchloeofficial) on