Näin kurjasti yhden illan juttu voi päättyä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni sinkku tietää miltä tuntuu kiinnostua henkilöstä, jolta ei saa vastakaikua. Erityisen kamalalta se tuntuu etenkin yhdessä vietetyn kiihkeän yön jälkeen jos toinen ei enää seuraavina päivinä vastaakaan puheluihin tai tekstiviesteihin.

Lähes jokainen sinkkunainen ja -mies voi tietää petetyksi tulemisen tunteen kun edellinen seksikumppani ei enää vastaakaan yhteenkään viestiin. Osa sinkuista käyttää seksin himoissaan sellaista strategiaa, jossa henkilö päättää tietoisesti olla toiselle erityisen mukava saadakseen vain seksiä. Seksin jälkeen toinen jää luulemaan suhteesta ja yhdessä vietetystä yöstä liikoja, minkä vuoksi pettymys on karvas kun henkilö ei enää vastaakaan viesteihin.

Elite Daily -sivusto on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään miltä jätetyksi tuleminen tuntuu. Jättäminen ilman sanallista selitystä tai jotakin tekoa tuntuu hyvin nöyryyttävältä ja surkealta silloin kun se tapahtuu niin, että toinen ei vain enää koskaan vastaa yhteenkään yhteydenottoon tai kerro mikä meni pieleen.