Applen toimitusjohtaja väittää: Laihdutti 13,5 kiloa yhtiönsä sporttikellolla

Digi Terveys · Terhi Piiroinen

Tyytyväinen asiakas on parasta mainosta yritykselle. Teknologiajätti Applen toimitusjohtaja Tim Cook toimii elävänä esimerkkinä yhtiönsä valmistamien Apple Watch Series 2 -sporttikellojen toimivuudesta. Mies laihdutti kellon avulla 13,5 kiloa.

Sijoittaja ja markkinakommentaattori Jim Cramerin haastateltavana CNBC-televisiokanavalla piipahtanut Apple-yhtiön toimitusjohtaja Tim Cook paljasti, että hän on saanut apua omaan kuntoiluunsa Apple Watch -tuotteesta. Hän kertoo aktiivisuusrannekkeen kaltaisen laitteen opastaneen miestä liikkumaan enemmän ja oikein.

Sporttikellot antavat käyttäjilleen palautetta reaaliaikaisesti. Cookin mukaan älylaite motivoi paremmassa kunnossa pysymiseen. Vaikka toimitusjohtajan tiedetään pelaavan aina oman firmansa pussiin, on hän saanut runsaasti kiitoskirjeitä tyytyväisiltä asiakkailta, Mashable uutisoi.

– Saan puhelinsoittoja ja kirjeitä monilta ihmisiltä, jotka ovat saaneet muutosta elämään kellon avulla. Tämä on juurikin se syy, miksi me olemme mukana fitness-bisneksessä. Haluamme ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan ja kannustaa heitä tekemään upeita asioita, Cook hehkutti.