Liian hyvää ollakseen totta – mies laihdutti 14,5 kiloa jäätelödieetillä

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Netissä edesottamuksiaan esittelevä Anthony Howard-Crow on saanut ravintoterapeutit ja rahkapenat polvilleen laihduttamalla 14,5 kiloa jäätelöä syöden. Miehen erikoinen dieetti kesti sata päivää, eikä hän herkuttelusta huolimatta suosittele sitä kenellekään.

Coloradossa asuva 32-vuotias kuntoilija nautti päivittäin jäätelöä 2.000 kilokalorin verran. Sen päälle hän söi proteiinivalmisteita 500 kilokalorin edestä ja nautti toisinaan alkoholia viihteellä ollessaan. Laihtuminen onnistui, mutta sokeriherkun ahmiminen vaikutti radikaalisti miehen hyvinvointiin.

Anthony Howard-Crow’n mukaan jäätelödieetti on ylivoimaisesti kamalin ruokavaliokokeilu, mitä hän on koskaan tehnyt. Aiemmin reipas ja energinen mies muuttui dieetin myötä apaattiseksi ja saamattomaksi. Men’s Healthin mukaan hän menetti mielenkiinnon jopa kuntosalilla käymiseen, mikä oli aiemmin hänen suurin intohimonsa. Hän oli kärttyinen ja alakuloinen, mutta osoitti kokeilullaan kaloreiden määrittelevän hyvin pitkälle sen, onnistuuko laihduttaminen.