Näin hurmaat treffikumppanisi – kaksi asiaa riittää!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

School of Life -kanava jakaa ihmisille tieteen avulla hyviä neuvoja erilaisiin sosiaalisiin tilanteisiin. Tällä kerralla kanava neuvoo uusimman videonsa avulla mitkä kaksi keinoa auttavat henkilöä viettelemään treffeillä uuden tuttavuutensa.

Treffeillä toiselle oman mahtavuuden todistelu on yleensä luotaantyöntävää. Sen sijaan henkilölle kannattaisi avoimesti kertoa omista pienistä vioista tai epävarmuuksista luontevasti keskustelun aikana, koska oman puutteellisuuden tunnistaminen saa henkilön näyttämään toisen silmissä viehättävämmältä.

Toinen viehättävänä pidetty piirre on se, että pystyy näkyvästi hyväksymään myös treffikumppanin viat. Jos toinen kertoo sinulle, että häntä jännitti saapua treffeille, se saattaa olla hienovarainen vihjaus siitä, että treffikumppani haluaa kertoa toiselle omasta epävarmuudestaan. Tällöin toisen kannattaa ottaa kommentista heti koppi ja vastata siihen jotakin rohkaisevaa ja hyväksyvää.