Suomalaiset laskeutuivat maailman vaarallisimmalle lentokentälle – hurja video lentokoneesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme vuonna 2015 kuinka suomalainen Ancara-yhtye seurueineen teki maailmanennätyksen korkeimmalla koskaan tehdyllä bändikeikalla. Yhtye lensi nimittäin Nepaliin ja kiipesi Mount Everestille soittamaan aivan oikean bändikeikan äänentoistoineen päivineen.

Kuva: Sami Kieksi

Mount Everestille kiipeäminen alkaa laskeutumisella maailman vaarallisimmalle lentokentälle Nepalin Luklassa. Jo pelkästään tälle postimerkin kokoiselle ja jyrkälle lentokentälle laskeutuminen olisi monille matkailijoille liikaa. Ennätystempauksesta tehtiin Project Rockin’ High -dokumenttielokuva, jonka merkeissä Sami Kieksi julkaisi nyt verkossa videon laskeutumisesta Luklaan. Lisäksi nähdään miten projekti eteni siitä.

– Tämä on ollut ja tulee olemaan yksi elämäni haastavimmista ja samalla hienoimmista jutuista. Itselle tämä tulee olemaan elämäni käännekohta ja vertauskuvannollinen kaikkiin mitä olen jo tehnyt ja mihin suuntaan olen menossa. Meillä on vain yksi elämä ja jos haluaa saavuttaa jotain, se vaatii tosi paljon töitä, intohimoa ja uskoa unelmia kohti, Tuomas ”Gary” Keskinen kommentoi Staralle ennen reissua.