Äiti näki kadonneen poikansa televisiossa – oli Manchesterin iskuissa auttanut koditon!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Manchesterin iskujen sankareiksi nousivat uhreja auttaneet kodittomat miehet. Yksi heistä on 33-vuotias Chris Parker. Parkerin äiti ei ollut kuullut pojastaan viiteen vuoteen, kunnes näki hänet televisiossa iskuista kertovissa uutisissa.

Jessica Parker kadotti yhteyden poikaansa viisi vuotta sitten. Naisella ei ollut tietoa hänen lapsensa joutuneen kodittomaksi. Kun hän näki Chris Parkerin uutishaastatteluissa olleen Manchesterin iskujen auttajana, päätti nainen jäljittää lapsensa sijainnin. He tapasivat viime viikon perjantaina ensimmäistä kertaa vuosiin.

Chris Parker oli myöntänyt tarvitsevansa äitinsä apua elämässä eteenpäin päästäkseen. Myös lukuisat lahjoittajat ovat keränneet iskuissa uhreja auttaneille kodittomille varoja, jotta miehet voisivat muuttaa omaan kotiin ja aloittaa elämänsä puhtaalta pöydältä, Manchester Evening News uutisoi.

UPDATE FROM GOFUNDME CAMPAIGN STARTER BELOW – MICHAEL JOHNS.PLEASE SHARE! So I just bumped into none other than Chris…

Publié par Marissa Lowe sur lundi 29 mai 2017