Karuimmat työkokemukset kesätöistä paljastettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien ihmisten ensimmäiset kosketukset työelämään ovat erilaiset nuorena tehdyt kesätyöt. Nuorten tekemät kesätyöt voivat vaihdella täysin laidasta laitaan aina varastotyöntekijöistä jäätelökioskin myyjiksi ja huvipuistolaitteiden kuskeiksi saakka.

Juontaja Jimmy Fallon halusi kuulla millaisia ihmisten huonoimmat ja karuimmat kokemukset kesätöistä ovat. Hän luki keskusteluohjelmansa alussa ihmisten lähettämiä twiittejä, joissa monet ovat jakaneet omia kokemuksiaan aihetunnisteella #MyWorstSummerJob.

Ihmiset olivat saaneet potkut kesätöistään muun muassa huonon asenteen vuoksi. Huonoja kokemuksia aiheuttivat myös erilaiset tylsät hanttihommat, joissa nuoret joutuivat esimerkiksi erittelemään katkonaisia ranskanperunoita ehjistä tai pitämään puutarhaletkusta kiinni kun puutarhuri kasteli isoja nurmikenttiä.