Sankari pysäytti rattijuopon tiellä ja otti avaimet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Zach Bishop oli ajanut autollaan maantiellä ja huomannut, että hänen edessään ajava kuski on humalassa. Bishopin kuvaamalta videolta nähdään, että auto ei pysy omalla kaistalla paria sekuntia kauempaa vaan kiemurtelee pientareelta toiselle.

Auton pysähtyessä punaisiin valoihin Zach Bishop päättää jatkaa miehen kuvaamista ja vaatii häntä sammuttamaan autonsa. Videolla nähdään miten Bishop menee jututtamaan miestä ja vaatii häntä ojentamaan auton avaimia.

Bishop kertoi miehelle tekevänsä hänelle suuren palveluksen ottamalla avaimet, koska hän ei aio soittaa poliiseille. Bishop on näyttänyt videon kuitenkin miehen perheelle ja informoinut heitä tapahtuneesta.

Video on jakanut katsojien mielipiteet kahtia. Osa on sitä mieltä, että perheelle ilmoittaminen oli hyvä asia ja autoa juopuneena ajanut mies on saattanut tästä viisastuneena oppia läksynsä. Moni on kuitenkin pitänyt kuvaajaa edesvastuuttomana siksi, että hän ei soittanut poliiseja paikalle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.