22-vuotias Demi Rose läpikuultavassa pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Demi Rosea, joka on nuori ja muodokas mallikaunotar. Sittemmin Tyga palasi taas yhteen Kylie Jennerin kanssa, mutta Demi Rose jäi julkisuuteen. Nyt Demi on esiintynyt tyrmäävän näyttävässä pikkumekossa.

Rose kuvattiin nimittäin eilen Sixty6-lehden uuden numeron julkistusjuhlissa Lontoossa. Hän oli saapunut tapahtumaan poikkeuksellisen näyttävässä sinisessä ja läpikuultavassa asussa, joka ei todellakaan peitellyt liikaa hänen muhkeita kurvejaan. Tätä asua ei nimittäin yksikään mies takuulla ohittanut pelkällä pikaisella vilkaisulla.

22-vuotias Demi Rose on kovassa nousussa, sillä hänen suosionsa on kasvussa Tyga-suhteen paljastuttua. Neitokaisen Instagram-sivuilta löytyy mittava määrä poikkeuksellisen näyttäviä kuvia. Rose poseerasi taannoin esimerkiksi omassa tyttökalenterissaan. Rohkeat kuvat noteerattiin laajasti, sillä häntä seuraa jo yksin Instagramissa 3,5 miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash
Splash