Kainalotatuoinnit kasvattavat suosiotaan – kivusta huolimatta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tatuointitrendit vaihtelevat vuosien saatossa. Trendeiksi voi nopeasti nousta esimerkiksi jokin tietty kuva tai vartalon osa, jonka kaikki haluavat tatuoida. Viimeisimpinä muotivirtauksina tatuointien saralla on nähty sulat ja unisiepparit, mutta nyt ihmiset haluavat tatuoida kainalonsa.

Instagram on alkanut täyttymään kuvista, joissa henkilöt esittelevät tatuointeja, jotka he ovat ottaneet kainaloihinsa. Kainalot ovat hyvin rohkea tatuointipaikka monestakin syystä, mutta suurin niistä on se, että kainalon ihon tatuoiminen on hyvin kivuliasta.

Kainaloon otettu tatuointi on yleensä jokin niin suuri kuva, että se peittää koko kainalon alueen. Moni on ottanut kainaloonsa jonkin graafisen näyttävän kuvion, minkä lisäksi ruusut ja muut kukat näyttävät olevan hyvin suosittuja kainalon alueen tatuointeja.

Fun todayyyy! Thx anna 😘! #piratepiercingturnhout #dotworktattoo #dotwork #ornamentaltattoo #armpittattoo

A post shared by Hanne Bokkerijder (@hannehanges) on

Done yesterday by @gorgeousgeorge #johnstreettattoo #guestspot #armpittattoo

A post shared by John Street Tattoo (@johnstreettattoo) on