Lumoava näky! Tuhannet delfiinit saivat meren kuhisemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Delfiinit tunnetaan ystävällisyydestä ja uteliaisuudesta meressä sukeltajia kohtaan. Ne liikkuvat yleensä pienissä laumoissa, mutta toisinaan ne voivat tehdä isompia siirtymiä myös suuremmissa ryhmissä, joissa monta laumaa on yhdistettynä.

Nyt sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään video, jolle on onnistuttu tallentamaan todella upea näky, jossa delfiinit uivat yhdessä. Koko meri näyttää värähtelevän, kun tuhannet delfiinit uivat samaan aikaan samaan suuntaan nousten aina välillä meren pinnalle.

Etelä-Afrikassa kuvatulta videolta nähdään miten mielettömän upea näkymä delfiinien matkaaminen oli aamulla auringon nousun aikaan ollut. Meri kuhisi arviolta yli 2.000 delfiinistä, jotka uivat kuin sillit purkissa aivan kiinni toisissaan.

2000 plus Common Dolphin on our way to the island this morning!! @shark_explorers

Henkilön SHARK EXPLORERS/AE FILMS (@mornehardenberg) jakama julkaisu