Instagram-typerykselle nauretaan ympäri maailmaa – raivosi järjestysmiehelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media on tuottanut suosion kasvun myötä myös uuden julkkisten joukon, kun varsinaiset julkkikset ja sittemmin yleistyneet realityjulkkikset ovat saaneet joukkoonsa somejulkkikset. Heistä valtaosa osaa käyttäytyä kunnollisesti, mutta muutamat poikkeukset vahvistavat säännön.

Parhaillaan ympäri maailmaa nauretaan Instagram-päivityksillään hieman seuraajia sosiaalisessa mediassa saaneelle pojalle, Christian Burnsille, joka kuvittelee olevansa aito julkkistähti. Hän nimittäin osallistui Yhdysvaltojen Anaheimissä VideoCon-tapahtumaan, jossa joutui rajuun sanaharkkaan järjestysmiehen kanssa.

Burns halusi sisään tapahtumaan, mutta järjestysmies oli toista mieltä. Hän totesi lyhyesti ja ytimekkäästi, että Christian Burns ei ole julkkis. Burns suivaantui taviksen kohtelustaan siinä määrin, että sai poikkeuksellisen rajun raivokohtauksen ja pyysi järjestysmiestä useita kertoja muun muassa tappamaan itsensä tämän vaatteiden, ulkonäön ja ulkoisen habituksen kritisoinnin lisäksi.

Nyt Christian Burns on jo sulkenut Instagram-tilinsä, mutta ennen sulkemista hänellä oli vaivaiset 29.000 seuraajaa. Seuraajamääränsä perusteella Burns oli siis valovuosien päässä somejulkkiksen statuksesta.