Alusvaatemalli saa kikkelikuvia päivittäin – eeppinen kosto lähettäjille!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset harvoin pitävät siitä, että ventovieras mies lähettelee heille kuvia paljaasta vartalostaan ja sukupuolielimistään. 21-vuotias alusvaatemalli Rebecca McGregor vastaanottaa noin kolme kikkelikuvaa päivittäin. Hän kostaa lähettäjille näyttävästi.

Facebook

Osa miehistä luulee, että mikäli nainen työskentelee vähissä vaatteissa, haluaa hän katsella automaattisesti myös miesten alastomia vartaloita. Luulo on kuitenkin erittäin väärä, sillä Rebecca McGregor on lopen kyllästynyt vastaanottamiinsa kikkelikuviin.

Normaalisti hän julkaisee kaikki vastaanottamansa kuvat nimien kera netissä ja sosiaalisen median tileillään. Äskettäin hänelle lähetti kuvansa Glenn-niminen mies. Nainen etsi Glennin profiilin ja löysi yhteystiedoista kikkelikuvan lähettäjän äidin.

Rebecca Mcgregor lähetti Glennin äidille viestiä, jossa hän kehoitti naista opettamaan pojalleen oikeanlaisen lähestymistavan hameväkeä kohtaan. Liitteeksi hän laittoi Glennin lähettämän kikkelikuvan, Daily Mail uutisoi.