Isä pyöritti poikaansa leikkikentällä – ei mennyt ihan odotetusti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leikkikentällä on hauskoja laitteita keinujen ja kiipeilytelineiden lisäksi, että pikkuisilla riittäisi mielin määrin puuhaa. Yksi poika rakasti leikkikentällä etenkin pientä pyörivää kuppia, jonka sisälle hän mahtui istumaan pyörityksen ajaksi.

Aikuiset tietää mitä tapahtuu kun pitkään jatkuneen pyörityksen jälkeen yrittää nousta jaloilleen ja lähteä kävelemään, minkä vuoksi isäkin nauroi jo valmiiksi pojalleen. Kun poika nostettiin laitteesta maahan ja isä päästi hänestä irti, pojan tasapaino petti heti juuri niin kuin isä oli ajatellutkin.

Videolla nähdään miten poika horjuu ja hoipperehtii päästessään laitteesta maahan. Pikkuinen kaatuu heti eikä ole ymmärtää sitä miksi hän ei pääse takaisin jaloilleen. Poika on kuitenkin sinnikäs ja lähtee heti uudelleen yrittämään, minkä seurauksena hän kaatuukin monta kertaa ennen kuin pystyy joten kuten kävelemään eteenpäin.