Nyt näkyi läpi! Mallitulokkaan märät bikinit pettivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinimallimaailman raamattuna voidaan pitää Sports Illustrated -lehteä, jonka kannessa poseeraaminen pätevöittää lähes kenet tahansa uudeksi supermalliksi. Viime aikoina kovaa nousua on tehnyt myös losangelesilainen mallikaunotar CJ Franco, joka poseerasi äskettäin juuri Sports Illustratedille.

Nyt CJ Franco on ikuistettu, kun hän poseerasi muotikuvaaja Brian Hayesille Malibun rannalla Kaliforniassa. CJ ei välttämättä huomannut, että hänen ohuet valkoiset bikininsä muuttuivat läpikuultavaksi kastuttuaan.

CJ Franco ikuistettiin poseeraamassa Brian Hayesin kameralle Los Angelesin liepeillä Malibun rannalla. Neitokaisen yllä nähtiin useita eri bikineitä, joita tullaan lähiaikoina näkemään maineikkaan lehden sivuilla. Silminnäkijöiden iloksi CJ Franco riisui välillä bikiniensä yläosan rohkeita poseerauksia varten.

Splash
Splash
Splash