Liian hyvää ollakseen totta – lihansyönti överiksi pekoniravintolassa

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oklahoma Cityssa sijaitsee kaikkien lihansyöjien unelmaravintola nimeltään Bacon. Sian kylkisiivuille omistettu ruokapaikka on niittänyt mainetta ja kunniaa pekoninrakastajien keskuudessa. Ravintolan pääartikkeli maistuu jokaisessa suupalassa.

Only in Your State -sivusto esittelee Bacon-ravintolan teem pint syvemmältä.Alkupalana ravintolassa kannattaa nauttia maistelulautanen, jolla on lajitelma pekonilla kyllästettyjä suupaloja. Tarjolla on kylkisiivujen lisäksi makkaroita, karamellisoituja biittejä, leipäpalasia pekonihillolla ja savustettua sianlihaa.

Pääruokavaihtoehdoista puhuttaessa nousee kurniva nälkä kaikille pekonia rakastaville, sillä burgereiden ja täytettyjen voileipien lisäksi saatavilla on pekoniin käärittyjä pihvejä sekä juustoja. Juomaksi voi valita pekoniaromilla kyllästetyn viskin ja jälkiruoaksi pekonijäätelöä.