Maailman parhaaseen ramen-ravintolaan kymmenen päivän jono!

Ruoka · Tim Isokivi

Hyvää ruokaa saattaa joutua odottamaan pitkiäkin aikoja. Tämän saivat huomata Taiwanin Taipein asukkaat, jotka saivat odottaa pitkiä aikoja päästäkseen nauttimaan suositun ramen-ravintolaketjun ravintolan antimia.

Alkujaan japanilainen Ichiran-ketju avasi taannoin ensimmäisen ravintolansa Taiwanissa. 24 tuntia vuorokaudessa avoinna olevaan ravintolaan haluavia oli niin paljon, että sen ulkopuolella oli jono 10 vuorokautta putkeen.

Useimmat ruokailijoista joutuivat odottamaan sisäänpääsyä noin tunnin ja 40 minuutin ajan. Pahimmillaan jonossa oli Ej Insight -sivuston mukaan kerralla yli 200 ramenia himoitsevaa taipeilaista. Vastaavasti ketjun Hong Kongiin avatussa liikkeessä jonoa oli oven ulkopuolella pisimmillään kahdeksan vuorokauden ajan.

Ichiran-ketjun ravintolat tunnetaan järjestelystään, jossa jokainen asiakas aterioi yksin omassa loosissaan. Ruoka tarjoillaan asiakkaille kaislaverhon takaa.

Talouslehti Forbes valitsi vuonna 2016 Irchiranin maailman parhaaksi ramen-ravintolaksi. Suositulla ketjulla on Japanin ja Taipein lisäksi ravintoloita Hong Kongissa ja New Yorkin Brooklynissa.

 

https://www.instagram.com/p/BVXdds-BTGa/

Publié par 天然とんこつラーメン一蘭 sur jeudi 29 septembre 2016

10月1日(土)より、キャナルシティ博多店では「天然とんこつラーメン(重箱酸味)」に代わり、これまで天神西通り店でしか味わえなかった「釜だれとんこつラーメン」の提供を開始いたします。「釜煮込み焼豚」を作る際に出来た煮汁を、一蘭の…

Publié par 天然とんこつラーメン一蘭 sur vendredi 23 septembre 2016