Näin Heidi Klum valmistautuu kuvauksiin – kaunistautuminen nopeutetulla videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

43-vuotias huippumalli Heidi Klum oli aikoinaan yksi alan kysytyimmistä malleista. Nykyään nainen työskentelee kuitenkin enemmän televisiossa. Tällä hetkellä Heidi Klum toimii yhtenä hyvin suositun America’s Got Talent -ohjelman tuomareista.

Heidi Klum on jakanut Instagram-seuraajilleen kahdella timelapse-videolla miten hän valmistautuu aina tuleviin America’s Got Talent -kuvauksiin. Videoissa nähdään nopeutettuna, miten kahden ihmisen avulla Klumin tyyli muuttuu täysin luonnollisesta Elovena-tytöstä supertähdeksi.

Moni televisioalalla työskentelevä tietää, että kuvausmeikin tulee olla hyvin näyttävä ja tumma, koska kirkkaat studiovalot vievät siitä tehokkaasti näyttävyyttä pois. Videolla tähden tyyli saadaan kasaan sekä meikkitaiteilijan että hiusmuotoilijan avulla, ja moni onkin ollut sitä mieltä, että meikitön ja meikattu Heidi Klum ovat kumpikin yhtä upeita.

https://www.instagram.com/p/BV2i_g8AEAs/?taken-by=heidiklum&hl=en

https://www.instagram.com/p/BVkhlNwADDi/?taken-by=heidiklum&hl=en