Naiset listasivat kaikkien aikojen inhokit – älä sorru näihin tapoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurin osa naisista pysyy hyväntuulisena ja onnellisena sulavasti kulkevan arjen, hellyydenosoitusten ja luottamuksen arvoisen toiminnan avulla. Nyt Redditissä on listattu miesten ärsyttäviä tapoja tai luonteenpiirteitä, jotka naiset kokevat luotaantyöntävinä jo tutustumisvaiheessa.

Päällekäyvät miehet harvoin saavat naisen mielenkiintoa äärimmilleen. Esimerkiksi seksiin painostaminenon usein ahdistavaa, eivätkä kaikki neitokaiset halua keskustella erotiikasta ensimmäisen treffeillä vietetyn vartin jälkeen. Kaikki naiset eivät myöskään halua lähetellä alastonkuviaan tai vastaanottaa peniksestä napsittuja otoksia.

Mikäli mies sanoo, että kaikki hänen entiset kumppaninsa ovat hulluja tai mielipuolia, alkaa naisen hälytyskellot soida. Yleensä exiään sekopäisiksi haukkuvat miehet ovat niitä, jotka ovat suurena osasyynä entisten naistensa kyseenalaiseen käyttäytymiseen. Osa miehistä saattaa myös vertailla kumppaniaan muihin hameväen edustajiin. Varoituksen sanana kerrottakoon, että muihin naisiin vertaileminen on yksi varmimmista tavoista saada nainen poistumaan elämästä.

Alfaurokset saattavat olla hieman liian itsetitietoisia joidenkin naisten makuun, ja mikäli mies osoittaa pelkästään hyviä käytöstapoja viehättäviä naisia kohtaan, saa hän toiminnallaan happaman maun muiden naisten suuhun. Naiset eivät myöskään voi sietää miehiä, jotka aliarvioivat heidän älykkyyttään tai saavutuksiaan. Jos mies ei halua tutustua naisen todelliseen luonteeseen, vaan toimii treffailuvaiheessa pelkästään omien olettamusten ja ennakkoluulojen pohjalta, saattaa nainen huutaa mielessään: ”Seuraava!”

Lähde: Reddit