Mies hyppää BASE-hypyn parvekkeelta – laskuvarjokin netistä ostettu

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

BASE-hypyt ovat laskuvarjohypyn rajuin muoto, jossa hypätään lentävän laitteen sijaan kiinteistä paikoista, kuten pilvenpiirtäjistä, torneista tai vuorenrinteiltä. Tai niin kuin tässä tapauksessa, kerrostaloasunnon parvekkeelta.

Brasiliassa kuvatulla videolla nähdään uhkarohkea tilanne, jossa mies hyppää korkealla sijaitsevan kerrostaloasunnon parvekkeelta BASE-hypyllä alas. Mies roikkuu aluksi kaiteen reunassa kiinni ja ilmeisesti varmistelee läheisiltään, että he ovat kaikki kuvaamassa temppua. Lopulta hän hyppää ja liitelee parvekkeelta alas.

Videon tietojen mukaan miehen laskuvarjo on ostettu internetistä, ja videolla jää hieman epäselväksi se, että onko sitä ehditty ennen hyppyä edes testaamaan. Onneksi varjo kuitenkin aukee heti ja mies pääsee laskeutumaan turvallisesti alas.