Syöpäsairaan 9-vuotiaan Kiian viimeinen toive – ”Haluaa vielä nähdä Vapaudenpatsaan”

Lifestyle · Stara.fi

Urhea 9-vuotias Kiia-tyttö sairastaa syöpää, ja hän haluaisi vielä saada toteutettua viimeisen toiveensa. Lähes koko elämänsä ajan syöpää sairastanut tyttö haluaisi kovasti nähdä vielä Vapaudenpatsaan New Yorkissa. Lasten viimeisiä toiveita aiemminkin toteuttanut Brother Christmas kerää parhaillaan rahaa Kiian toiveen toteuttamiseksi.

– Lähde mukaan toteuttamaan tämän urhean tytön viimeistä unelmaa. Hän on 9-vuotias ja sairastanut siitä ajasta syöpää 7-vuotta. Muutama päivä sitten kontrolli kuvausten jälkeen lääkäri sekä perhe päättivät yhdessä että hoidot lopetetaan. Kiian viimeinen iso unelma on päästä näkemään Vapaudenpatsas. Nyt kaikkien teidän apua on enemmän kuin tervetullutta olit sitten yksityinen ihminen tai yritys, Brother Christmas kertoo.

Kian toiveen toteuttamiseksi voi lahjoittaa rahaa Kulttuurilahjan kautta, jolloin summaan lisätään vielä 20 prosenttia Kulttuurilahjan toimesta. Toinen tapa on ostaa Brother Christmasin tuotteita, kuten rintanappeja tai rannerenkaita. Kiialle saa lisäksi lähettää isoja voimahaleja.