Claudia herutteli itsenäisyyspäivän kunniaksi – niukat bikinit yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi, koska hän pätevöityi Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Viime aikoina Claudia on keskittynyt jalkapallon sijaan itsensä treenaamiseen – ja kuvaamiseen.

Nyt Claudia Romani on juhlinut Yhdysvaltojen tämänpäiväistä itsenäisyyspäivää näyttävästi teemaan sopivilla niukoilla bikineillä. Miami Beachilla Romani lakosi saman tien rantahiekkaan, kun hän näki paparazzin kuvaavan.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash