Rockbändi kosti Kylie ja Kendall Jennerille – tällainen paita tuli myyntiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kendall ja Kylie Jenner lanseerasivat taannoin paitamalliston, joissa heidän omia kasvokuviaan oli painettu tunnettujen yhtyeiden ja artistien kuvien päälle. Tapaus herätti runsaasti kohua ja raivoa sosiaalisessa mediassa.

Nyt kanadalainen indierockbändi Arcade Fire on antanut Jennerien maistaa omaa lääkettään. Yhtyeen taannoisella Lontoon keikalla myytiin kiertuepaitoja, joissa Kendall Jennerin kasvokuvan päällä oli Arcade Firen tulevan Everything Now -albumin logo.

Yhtyeen Kendall-paidoista kerätyt tulot lahjoitetaan Partners in Health -hyväntekeväisyysjärjestölle. Arcade Firen uusi Everything Now -levy julkaistaan 28. heinäkuuta.

Kylie ja Kendall Jenner ovat sittemmin vetäneet kohutun paitamalliston pois markkinoilta saamansa negatiivisen palautteen ja oikeustoimilla uhkaamisen vuoksi. Paidoissa Notorious B.I.G.:n, The Doorsin, Pink Floydin ja Ozzy Osbournen kaltaisten artistien kuvien päälle oli painettu sisarusten kuvia.