Kohupaidat olivat liikaa – The Doorsin ja Notorious B.I.G.:n asianajajat sotajalalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kendall ja Kylie Jenner lanseerasivat taannoin runsaasti kohua ja raivoa herättäneen uuden paitamalliston. Siinä tunnettujen artistien ja bändien, kuten The Doorsin ja Notorious B.I.G.:n kuvien päälle oli painettu heidän omia kasvokuviaan.

Artistien edustajat eivät arvatenkaan olleet mielissään, että logoja ja bändikuvia oli käytetty ilman asianmukaista lupaa. The Doorsin asianajajat lähestyivät Kendallia ja Kylietä kirjeellä, jossa paitojen kerrotaan loukanneen yhtyeen tavaramerkkiä.

Kirjeessä paitoja vaadittiin vetämään pois markkinoilta oikeusjutun uhalla. Myös Notorious B.I.G.:n perikunta lähestyi Jennereitä aikaisemmin samanlaisen uhkauksen merkeissä. Räppärin äidin, Voletta Walacen mukaan paidat olivat epäkunnioittavia ja edustivat pahimman luokan riistoa.

Kylien ja Kendallin kohua herättäneet paidat on sittemmin vedetty pois markkinoilta. TMZ-sivuston mukaan The Doorsin edustajat eivät ole silti mielissään asiasta, ja he suunnittelevat edelleen oikeusjutun nostamista.