Beyoncen ja Jay-Z:n tytär räppää isänsä levyllä – internet sekosi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Jay-Z:n ja Beyoncen tytär Blue Ivy on vasta viisivuotias, mutta osoittaa jo tässä vaiheessa perineensä vanhempiensa musiikkillisia lahjoja. Tytön räppäämistä kuullaan nimittäin hänen isänsä tuoreen albumin bonusraidalla.

Jay-Z:n 4:44-levy julkaistiin taannoin iTunesissa ja Apple musicissa, mukanaan kolme bonuskappaletta. Blue’s Freestyle / We Family -raidan alussa kuullaan Blue Ivy Carterin freestyle-räppiä. Viisivuotiaan säkeistö lähti nopeasti leviämään Twitterissä.

Blue Ivyn freestyle otettiin ihastuksella vastaan sosiaalisessa mediassa. Monet hehkuttivat Jay-Z:n ja Beyoncen viisivuotiaan tyttärellä olevan jo parempi flow kuin monilla aikuisilla hiphop-tähdillä. Kaikkien sanojen tunnistaminen jäi tosin monilta Twitter-käyttäjiltä hieman epäselväksi.

4:44-levy julkaistiin ensin vain Tidal-suoratoistopalvelussa, joskin mobiiliyhtiö Sprint tarjosi asiakkailleen myös ilmaisia levylatauksia. Levy on sittemmin julkaistu myös Applen musiikkipalvelussa ja fyysisessä levymuodossa.