Maailman komein rikollinen iski miljardöörin tyttären – vaimo sai tietää suhteesta Instagramin kautta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman komeimmaksi rikolliseksi tituleerattu Jeremy Meeks sai aikoinaan mallisopimuksen hänen pidätyskuvan levittyä medioissa. Nyt malli on jäänyt kiinni pettämisestä. Hän on ollut salaliitossa perijätär Chloe Greenin kanssa.

TopShop-miljardöörin sir Philip Greenin 26-vuotias tytär Chloe Green on aloittanut seurustelun malli Jeremy Meeksin kanssa. Vankilassa istuneella mallimiehellä on vaimo Melissa Meeks ja kaksi lasta. Melissa sai tietää salasuhteesta Instagramin välityksellä, kun ventovieras ihminen lähetti hänelle Jeremyn ja Chloen pusukuvan yksityisviestillä.

Jeremy Meeks oli ollut Turkissa risteilyllä yksityisjahdilla rikkaan perijättären kanssa. Melissa Meeks luuli, että mies olisi ollut työmatkalla. Vaimo aikoo hakea avioeroa miehestä, Daily Mail uutisoi. Kaksikolla on 7- ja 11-vuotiaat pojat.

#prisonbae #JeremyMeeks and his #wife have split he's now with a billionaires daughter #ChloeGreen

A post shared by Culture Unplugged (@thecultureunplugged) on