Mies lähetti pelkän oluttölkin lentokoneen ruumaan – läpi meni!

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentokoneen käsimatkatavaroiden joukossa saa tunnetusti kuljettaa vain lentokentältä tai koneesta ostettuja alkoholijuomia. Eräs Australian Melbournesta Perthiin matkustamassa ollut mies ei halunnut heittää etukäteen ostettua olutta hukkaan, ja niinpä hän päätti kokeilla erikoista ratkaisua ongelmaan.

Koska Emu Export -olutta ei olisi saanut pitää käsimatkatavaroissa, laittoi Dean-niminen mies sen sellaisenaan yksikseen ruumaan. Hän epäili, ettei ilman minkäänlaista laukkua tai kassia linjaa pitkin kulkeneen olut olisi mennyt läpi.

Deania odotti kuitenkin yllätys hänen poistuttuaan lentokoneesta ja saavuttuaan matkatavaroiden noutopaikkaan. Hän sai ruumassa matkustaneen oluttölkkinsä takaisin täysin vahingoittumattomana.

– Kaverini työskentelee lentokentälle, ja keksimme suunnitelman vitsinä. En oikeastaan uskonut saavani olutta enää takaisin, Dean kuvaili Daily Mail -lehdelle.

– Tölkki saapui matkatavarahihnan ensimmäisenä esineenä. Matkatavaroiden käsittelijät siis selkeästi arvostivat sitä, mies jatkoi.

 

Publié par Chanelle Zubrinich sur lundi 10 juillet 2017

For those following at home:

Publié par Dean Stinson sur samedi 8 juillet 2017

Not all emus are flightless

Publié par Dean Stinson sur dimanche 9 juillet 2017