Rotat huolehtivat orvoista kissanpennuista kissakahvilassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Brooklynissa sijaitsevassa kissakahvilassa ollaan päästy todistamaan hellyttävää ystävyyttä ja huolenpitoa yli lajien. Siellä rotat ovat pitäneet huolta orvoista kissanpennuista, vaikka eläinlajeja usein pidetäänkin toistensa luontaisina vihollisina.

Kaikki alkoi kaksi vuotta sitten, kun Brooklyn Cat Cafeen toimitettiin orpo kissanpentu Ebony. Eläin ei voinut viettää aikaa muiden kissojen kanssa sillä todetun tarttuvan taudin vuoksi. Jotta pennun ei tarvinnut olla yksin, se sai seuraukseen Ivory-rotan.

Ebonyn ja Ivoryn ystävyys jatkui kissan kuolemaan saakka. Kissoihin tottunut Ivory ystävystyi pian myös muiden kissanpentujen kanssa, kunnes se menehtyi vanhuuteen.

Kissakahvilaan saapui taannoin Remy ja Emile -nimiset kissanpennut, jotka täytyy pitää erillään muista kissoista ennen kuin ne rokotetaan. Kahvilassa asuvat rotat ovat sittemmin ottaneet asiakseen huolehtia niistä. Instagram-videolla nähdään, kuinka rotat pesevät kissoja nuolemalla niiden turkkeja.

Brooklyn Cat Cafen mukaan nuoret kissat ja rotat voivat huoletta leikkiä keskenään. Rotat eivät aina tosin ole mielissään siitä, että kissanpennut pitävät niiden häntiä leikkikaluina.

 

https://www.instagram.com/p/BWPy0FagxXl/

Etta and Ivory, BFFs.

Publié par Brooklyn Cat Cafe sur dimanche 31 juillet 2016