Auto törmäsi sähkötolppaan – seuraus kuin scifi-elokuvasta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Netissä leviää viraalina video, jolla nähdään sähköjohtoa pitkin kulkevia tulipalloja. Siniset sähköpallot loistavat kirkkaina tummaa taivasta vasten. Näky muistuttaa maailmanlopun meininkiä.

Kanadan Ontariossa on kuvattu video risteyksestä, jossa on tapahtunut kolari puoli tuntia aiemmin. Toinen onnettomuuden osapuolista oli ajanut sähkötolppaa päin. Iskussa vahingoittunut pylväs alkoi pian kipinöimään ja syttyi lopulta tuleen aiheuttaen voimalinjoja pitkin kulkevia tulipalloja.

Sähköpalot pitivät ritisevää ja humisevaa ääntä linjoja pitkin edetessään. Näky oli erikoinen ja samaan aikaan pelottava. Linjojen korjaustyöt kestivät todennäköisesti tovin, ennen kuin alueen asukkaille ja yrityksille pystyttiin toimittamaan jälleen sähköä normaalisti. Videon taustalla puhuva mies päivittelee, että ei ole nähnyt vastaavaa koskaan aiemmin.