UPS-kuriiri ei voinut vastustaa kiusausta – pysähtyi ottamaan selfieitä koirien kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirien ja kissojen tiedetään vähentävän stressiä, minkä vuoksi joissain työpaikoissa on jopa omia toimistolemmikkejä. Liikkuvaa työtä tekevillä ei ole mahdollisuutta tällaiseen luksukseen. Onneksi työpäivän aikana saattaa kuitenkin törmätä ystävällisiin eläimiin.

Yhdysvaltojen Louisianassa kuvatulla hauskalla videolla UPS-kuljettaja Doniel Kidd pitää pienen tauon työstään tervehtiäkseen itselleen tuttuja koiria. Hän istahti alas ottaakseen selfiekuvia paikallisen Staci Burnsin kolmen koiran kanssa. Burns kuvasi hellyttävän tilanteen viraalihitiksi sittemmin nousseeksi videoksi.

– Kun sinulla on maailman paras UPS-kuriiri…, nainen kirjoitti Facebookissa.

Burns kertoo Myarklamiss.com-sivustolle Kiddin kerran pelastaneen hänen karanneen Reba-koiransa takaisin kotiin. Kuriiri oli nähnyt koiran vaeltelemassa itsekseen ja ottanut sen autoonsa. Mies oli heti tiennyt, kenelle koira kuului.